Ach, rudá růže

Ach, rudá růže

Anotace: Náhlý nápad :)

Ach, rudá růže
Možná ještě poupě?
Tvé trny nejsou ostré
Pojď
Než zvadneš

Tvé okvětní lístky
Křehké plátky
Poseté kapkami rosy
Budiž proklet ten, kdo tě utrhne
Budu to já?
Tak pojď
Než zvadneš

Tvé drobné lístky
Rosteš tu sama
Ach, rudá růže
Možná ještě poupě?
Neuvadej
Pro mě
Autor Netity, 08.10.2013
Přečteno 649x
Tipy 5
Poslední tipující: Madanik, Jozef Bojanovský, Anjesis, Petbab
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí