Dunajská delta

Dunajská delta

Anotace: wrecking ball

Hrám sa na wrecking ball
v Dunajskej delte
prízrak karpatských brál
rozbíjam, deň tie

končiare nevidí
ktoré noc pozná
keď spia seleniti
budí ich zo sna

vidina pohorí
zrastených s nebom
poprsí žien, morí
zlatom a striebrom

ovešaných štítov
v mesačnom svite
hrou ako vyšitou
vzdor naivite

dobývam drahý kov
kulisu rúcam
čo Dunaj pochová
z vôd nevycuciam

z dlane sa napijem
dunajskej vody
pitná je, čo ja viem
zdraviu neškodí

len jednu zlatinku
našiel na prste..
z dlane úst dotyku
napiť sa skúste
Autor Petbab, 11.10.2013
Přečteno 414x
Tipy 1
Poslední tipující: Amonasr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí