Kazanská soutěska

Kazanská soutěska

Anotace: na Dunaji

Miluji dimenze
- nejsou jen pro vědu
tahle antiteze
v očích čpí, provedu

čelem vzad, do stínu
vlastního zmizím pak
sobě sám prominu
autorství, vodoznak

v dutině ústní rtů
Tvých, polibek bych chtěl
odcizit stůj co stůj
ústa astrálních těl

líbat je možné, když
proklouzneš otvorem
ve stínu očí již
setmělém.. splav vorem

Kazanské soutěsky
Dunaje, kde chůdy
noci jiskří blesky
zvaž si, jdi jinudy
Autor Petbab, 18.10.2013
Přečteno 636x
Tipy 3
Poslední tipující: Holis, Amonasr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí