Namísto

Namísto

Anotace: smartfonu

Namísto smartfonu mám v ruce hvězdu
- nezáří z displeje
tep na mém zápěstí blíží se ke stu
když v dlani čilé je

světýlko, tak jako v kolébce mrně
jsem pro něj obr, těl
nebeských stín z konce světa patrně
tolik bych svítit chtěl

mám místo mobilu štěstíčko v pěsti
chceš ho mít se mnou?
padající hvězdy přináší štěstí
měj pro ně jednou

prázdnou dlaň, zvedni zrak nahoru, smarťák
Tvůj to snad přežije
s hvězdou lze překonat mobilní absťák
tep v její režii je
Autor Petbab, 29.10.2013
Přečteno 466x
Tipy 10
Poslední tipující: Woski, Psavec, Holis, enigman, maliska
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Najprv som chcel napísať, že po dlhej dobe čítam konečne dobré rýmy.
Ale tou poslednou slohou a posledným veršom si to zabil.
Už ťa nebavilo rozmýšľať? :-)

31.10.2013 20:32:37 | nebech

nebaví ma byť dokonalý :)

05.11.2013 06:43:41 | Petbab

na místě...

30.10.2013 00:13:29 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí