Beznadějná

Beznadějná

Anotace: báseň o nenaplněné lásce

Proč chci to co nemůžu mít
Jak s touhle myšlenkou dokážu šťastně žít
Zamilovala jsem si noc protože o tobě můžu snít
Ničí mě že s tebou už nemůžu být
Chybíš mi tak strašně moc
Držel si mě za ruku a řekl mi skoč
Já sem skočila ale ty ses rozmyslel a zůstal stát
Začala jsem se o nás trochu bát
Teď ty tam stojíš a já se topím na dně
Čekám až mi podáš ruku ale marně
Nechal si mě se utopit ve vlastní lásce
A já teď čekám na nového zachránce
Autor Adell, 09.11.2013
Přečteno 440x
Tipy 1
Poslední tipující: Stín
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Obsahem se mi to líbí, ale chtělo by to trochu si pohrát s rytmem, aby verše nekulhaly. Vítej na literu.

10.11.2013 19:31:03 | danaska

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí