(studená)

(studená)

Anotace: ...

Natáhnout ruku-
Ach!
To bolí!
Prorazit ze dna hladinu
a dotknout se tě-
Nedovolíš
Zlá, schováváš se ve stínu

A lámu led a nehty lámu
A zalykám se...
Skrz škraloup že Tě
nedosáhnu
Ruce mám chladné, křehký dech

Přísahám, slunce
světlovlasý
Já upíšu Ti duši rád
Jen zahřej trochu
Rozpusť mrazy-
Potěš ji když já neumím
hřát
Autor Bůchví..., 15.11.2013
Přečteno 455x
Tipy 6
Poslední tipující: Herma Frodit, enigman, malá čarodejnice wiggová netopýrková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí