Malíř

Malíř

Kdo má talent, kdo má vlohy
Namaluje bez předlohy
Tvary rovné, tvary oblé
Věnuje pak obraz tobě

A v těch čarách snad si najdeš
Co ti patří, po čem prahneš
Stačí vidět správný vzorec
Též začátek a pak konec

Jednoduché to tak není
Radši sečkej do setmění
Jiný úhel, jiné světlo
Co bylo chladné, dává teplo

Potom ráno při rozbřesku
Zůstaň klidná, beze stesku
Tyto barvy neblednou
On zas přijde za tebou
Autor Arthur Brainart, 02.12.2013
Přečteno 476x
Tipy 4
Poslední tipující: Jeněcovevzduchukrásného, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí