Má krásná paní

Má krásná paní

Anotace: snad se bude líbit, kdo ví???

Na prahu života stojím,
do minulosti hledím,
právě vidím,
tebe má paní,
jsi v čase snad ztracena,
kdo ví,
proč, z římsy padá,
tvoje, krásné, mladé tělo,
však na nádvoří,
v prach se změnilo.

Vrať se ke mně,
má krásná paní,
jak v zrcadle vidím vše,
teď jsme právě kde?

Minulost, přítomnost,budoucnost,
nyní, již stojíš vedle mě,
sál plný lidí,
tvá ruka,mou svírá,
pojď má paní,¨
tanec právě začíná,
jak,krásně je mi,
v náručí mém,
tvé tělo,
píseň zpívá,
má paní jediná,
zastav se tu se mnou,
jen na malinkou chvíli.

Proč,jsi mi opět zmizela???
Autor maakkyy, 04.12.2013
Přečteno 905x
Tipy 3
Poslední tipující: Miro Sparkus
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zajímavá, svižná, mě se líbí. Hezky napsaná.

04.12.2013 19:24:43 | Miro Sparkus

to jsem ráda, že se líbí

04.12.2013 20:36:07 | maakkyy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí