Fialová představa

Fialová představa

Anotace: uzdrav se brzy!

Sbírka: Ladná vlna dní

Chci se utopit ve fialové představě tvých brusinkových rtů
a pak už nic nepřijímat
nežli vína zadostiučinění
v poháru zemdlení.

Ve stínu zelení chodí vyprávět poryvu na hladině bezového rybníka
který odtíká.

Proto chci se utopit ve fialové představě tvých brusinkových rtů.
Nabírám kompotu plnou lžíci.

A ty ses tu utopil
spící.
Autor Jiřinka Mignonka, 08.12.2013
Přečteno 405x
Tipy 3
Poslední tipující: enigman, Robin Marnolli
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

neutopil...zavařil...

09.12.2013 23:52:10 | enigman

Enigmane, opět válíš !!! :)

10.12.2013 20:37:04 | Jiřinka Mignonka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí