Lesní třešně

Lesní třešně

Anotace: Přišel bohužel jen v mých představách..

Sbírka: Ladná vlna dní

Přijď
a rozsvítíš ve mně slunce.

Lahodně nahořklá chuť na jazyku přivítá skomírající večer
kdy mluvící medvídci v mém pokoji pokloní se všem tvým odhodláním
spadeným jako první sněžení až na tvůj sladký hrudník.

Průnik rozvětvení za rozednění nepřemění rozněžnění
na vášeň
zbarvenou lesními třešněmi.

Dnes je mi pohádkově
protože jsi přišel
a rozsvítil ve mně slunce.
Autor Jiřinka Mignonka, 09.12.2013
Přečteno 591x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí