Malířův obraz

Malířův obraz

Anotace: I obraz s vybledlými barvami má své kouzlo - Navazuje na báseň Malíř

A co až barvy vyblednou?
Přijde zase za tebou?
Bude dále bloudit tmou?
Nebo půjde za jinou
avšak ne tak nádhernou?

Třeba půjde, nevrátí se
Bude tě mít v srdci, jistě
Však místa je tam dost
Snad láska je nemoc

Občas ale se objevi
Dívka která za to stojí
Člověk se stane chronikem
Což nekončí jejím zánikem
Autor Arthur Brainart, 17.12.2013
Přečteno 426x
Tipy 2
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Laska nemoc neni
Nemoci je zavislost a lpeni

Musela jsem si to precist vic krat nez se mi tve dilo zcela zalibilo

19.12.2013 11:12:41 | Romana Šamanka Ladyloba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí