Kavalíři před vymřením

Kavalíři před vymřením

Anotace: ,,,,,,

S kyticí růží
Obléháš hrady
Stojíš na pranýři
A nevíš si rady….
Zkoušíš kouzla, něhu i pokoru
Recituješ báseň
Písně zpíváš ve sboru !
Přesto to není ono
Není zájem o tvé dění
V tom napadne Tě
ROZUZLENÍ
Padneš na kolena !
A křičíš do mrtkavého rána :
„Nevíš, o co přicházíš !“
TY SI ALE VRÁNA …¬
Autor v.hercik, 26.12.2013
Přečteno 363x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí