14. leden jeden je den

14. leden jeden je den

Anotace: <p>Čtrn&aacute;ct&yacute; leden<br /> den v&nbsp;kalend&aacute;ři<br /> mezi...

Čtrnáctý leden
den v kalendáři
mezi ostatními
mlčky září

 

Čtrnáctý leden
jeden je den
přiblížit se chci
k tvojí tváři

 

Chci ti dát záři letního slunce
chci ti dát rozkvetlé louky vůni
chci ti dát šumění klidného moře
chci ti dát lekníny z lesní tůni

 

Na světě je spoustu krás
modré nebe, moře, skály
možná zdá se ti
že leží někde v dáli

 

Bohatství tvá duše skrývá
bez nebe, skal i moří
každá duše dokonalá
v šedivém dnu mocně září

 

Čtrnáctý leden
je den jeden
na konci roku čtyřka
očekávej
a splní se ti
klepej
pak otevřou se dvířka

Autor Hašiko, 14.01.2014
Přečteno 334x
Tipy 3
Poslední tipující: enigman, Katy98
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí