Spanilá

Spanilá

Anotace: Svůdná svým tělem mne svedla.

Spanilá,jemná žena

Hodna princova jména

Princ na oři bílém

V tomto ráně sivém

Z vášnivých koutů se noří

Bez něj, světlo světa hoří

 

Volný jako pták

Chci vzlétnout do oblak

S tebou,

Ty mě tam dovedeš

Nohy mne zebou

Svým tělem mé svedeš

 

Svými rty mne svedeš

Jejich koutky

V rukách ty mé vedeš

Neukojitelné choutky

Vydržet již nemohu

Musím prostor dát

Líbati tvou nohu

Abych dal ti co budeš si přát

 

Tvé tělo mohl sát

Co žádá mu dát

Mohl jej hřát

A mohl si s ním hrát

Na kolenou tě srazit

Do tvého pokoje vrazit

Ztrhat vše co jde

Až pak mi to dojde

Je to, co jsi chtěla

Pak v tichosti jsi pěla

Tu píseň tajemnou

Sténání tvého

Když dotkneš se najednou

Těla mého

Autor SmallGeorge, 25.01.2014
Přečteno 398x
Tipy 3
Poslední tipující: Aiury, Bunney
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí