Popis lásky

Popis lásky

Anotace: Co dodat?

Láska má, to je úsměv krásné panny.
Láska má, to jsou dárky na věčnost dány.
Láská má, to jsou štěstí květy.
Láska má, to jsou pro tebe krásné věty.
Láska má, to je můj svět,
nevezmu ho nikdy zpět.
Láska má, to je věčná krása,
neupadne jenom jedna slza.
Láska má, to je světlo v tunelu,
nezajde ve stáří ani rozpuku.
Láska má, to je tvář mojí sestry,
vzpomenu si někde v dáli.
Láska má, to je síla kamaráda,
podrží vás, neopustí a nikdy neprodá.
Láska má, to je naděje v těžké chvíli,
jen s důvěrou vám v těle sílí.
Láska má, to je lék při nemoci,
rozžehne vám v těle svíci.
Láska má, to je verš co básník chrání,
vyjde z mysli až půjde za ní.
Láska má, to je pusa od hezké holky,
s ní má dlouhý život bez nadsázky.
Láska má to je bílý dům na pobřeží,
v něm v dáli žiju s kupou dětí.
Láska má, to je věrnost mojí ženy,
než dny naše budou sečteny.
Láska má, to je ranč u dalekých vod,
odejdu až přijde věčný soud.
Autor Django, 27.01.2014
Přečteno 1276x
Tipy 2
Poslední tipující: jitoush
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To máš moc krásnou představu, přeju aby ti vydržela. :O)

27.01.2014 03:12:39 | Tichá meluzína

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí