Jsi

Jsi

Anotace: never gonna be alone

Jsi duha,

co vzniká z jisker deště

každé dítě tě chce vidět ještě

Jsi západ i východ slunce zároveň

když hoří pralesy, jsi povodeň

 

Jsi rosa,

co hladí tulipány

jež v obchodě jsou vyžádány

Jsi slunce, které hřeje klasy

jsi vítr, co mi cuchá vlasy

 

Jsi luna,

co třpytí se v jezeře

jsi čistá duše, jež brání nevěře

Jsi umění, co malíři malují

jsi můj, a já tě miluji

Autor wigi.sama, 26.02.2014
Přečteno 752x
Tipy 5
Poslední tipující: Kapka, jitoush, poeta
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí