Mentální anorexie

Mentální anorexie

Anotace: Omluvám se nemocným lidem.

Žeru
ve velkém modrou olejovku
a trochu rudý

chvíli sním
pak kartáček na zuby
jak když jsme před zrcadlem stáli.

A já s ním koukám na ty nejasné barvy.
Jak miluji svůj pocit vinny.
Když Tě vybleju

Po plátně
stéká hlen a fialová
fakt to smysl nemá?

Je mi líp,
něž motýli - v břiše se objeví.
A já si dám víc červený.
Autor pt, 04.03.2014
Přečteno 378x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí