Vyznání

Vyznání

Anotace: Od srdce

Víš, po čem teď toužím? Ucítit trochu něhy,

Na únik před samotou nemám dost silný běhy.

 

Věřil jsem na lásku, že vstoupí do života,

Dneska už dobře vím, že čekám na Gogota.

 

Kým vlastně jsem? Řečeno jednou větou?

Jsem záhon růží - bez tebe nerozkvetou.

 

Nemám moc svaly, ono taky k čemu,

Svaly jsou k ničemu, ty neudrží ženu.

 

 

 

Autor ploskuták, 14.03.2014
Přečteno 560x
Tipy 6
Poslední tipující: Jana B., KatkatkaW
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

píšeš zvláštně... a mě se to asi líbí

15.03.2014 20:15:53 | Trdlo

Skoro rezignovaný,škoda :( ale pěkný :)

14.03.2014 22:30:17 | v.t.v.h

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí