Drogová

Drogová

Anotace: Všem inspirujícím dívkám

Jsi z nemnoha radostí na tomhle světě,

jsi orchidej v poušti, co stále jen kvete.

Jsi diamant zářící na všechny strany,

mužové údivem otvíraj tlamy.

 

Nejde to jinak, musím tě zbožňovat,

když byla bys herákem, chtěl bych tě fetovat.

Každý den trošičku dát si tě do žíly,

abych měl k životu pokaždý dost síly.

 

Je tohle básnička? Nebo snad vyznání?

Bez tebe život je děsivě k posrání!

Nechám to na tobě, tak si to přeber,

a žádný opiát v životě neber.

Autor ploskuták, 15.03.2014
Přečteno 443x
Tipy 7
Poslední tipující: Mausinka, chci_uverit, banana, Jana B.
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

zajímavý námět

15.03.2014 19:52:58 | banana

Tomu se říká "chlapský vyznání" :D super :)

15.03.2014 16:15:09 | v.t.v.h

Pobavilo mě to:-)

15.03.2014 11:18:34 | Hrisnice

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí