O tobě

O tobě

Anotace: ...a tvé kráse

Hebkost vlasů tvých vážně nezná mezí,

Prozradíš mi, prosím Tě, v čem ta jemnost vězí?

Co největší má na ni vliv? Heřmánek či Palmolive?

 

Oči tvý jsou kapitola, kterou čtu si zas a znova,

Když padá na mě splín a tak.

Když pocit mám, že mi frnknul vlak.

 

Úsměv tvůj? O něm všichni vědí!

Trénuješ ho? Či se u vás dědí?

Je krásnej, s ním jde všechno snáz,

Zahřeje, ač je venku mráz.

 

Přání? Nemít záda jako kosu,

Být kapkou deště na tvým nosu,

Míti vždy co nejmíň zmatku,

Občas drbat tvou lopatku.

 

To je všechno o čem sním,

Však nejsem žádný anonym.

 

 

Autor ploskuták, 16.03.2014
Přečteno 582x
Tipy 4
Poslední tipující: Jana B., terezkys
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí