Květy

Květy

Anotace: Inspirace knihou Tajná zahrada

Za závěsy v okně s muškáty, s copánky jako zlaté dukáty,

krčí se nesmělé děvčátko, v rukou svírá blyštivé kukátko.

Za závěsy z květů lilií, ve světě, kde pohádky ožijí,

tam tisíce květů rozkvétá, nit žalu láskyplně rozplétá.

Autor Brzverka, 18.03.2014
Přečteno 399x
Tipy 2
Poslední tipující: jitoush, poeta
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí