SNĚŽÍ

SNĚŽÍ

Anotace: SNĚŽÍ Za oknem vloček roj žene se s větrem k zemi… Vůkol cítím nepokoj, přesto...

Sbírka: STŘÍPKY

SNĚŽÍ

Za oknem vloček roj
žene se s větrem k zemi…
Vůkol cítím nepokoj,
přesto měl bych být
jak v sedmém nebi…
Vždyť vločky bílé
se tiše vzduchem třepetají
a já nejsem Kaj,
ani Sněhová královna
nikde není...
A Ty´s mou Gerdou,
lásku v sobě máš
a tolik porozumění...
Už trochu mě znáš,
snad jsme si souzeni?
Proč přesto občas mám
melancholické pocity,
když v duchu Tě objímám...
Rád o Tobě sním...
V těch chvílích
do jiného světa unikám
ze všední někdy nicoty...
Otvírám okno...
Sněží,
lehký dotyk na tváři
a dřív než může zazářit
rozplyne se vločka
aniž prvého sněhu se dočká...
Z peřin oblaků sypou se další a další...
I vítr se náhle utišil
a v nastalém klidu
jenž do duše mé proniká
cítím Tvou blízkost,
Tvou vůni,
teplé Tvé dlaně...
U mě jsi...
Jasné oči na mě hledí
a já - nečekám na rozuzlení...
Miluji Tě...
Autor Zbynislaw Thinkiewicz, 24.03.2014
Přečteno 378x
Tipy 2
Poslední tipující: Lucucu, Amonasr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí