Neslyší mě ?

Neslyší mě ?

Anotace: Bojí se?

Všiml sis mě jedno slunečné ráno,
mé srdíčko zachvělo se nadějí,
já myslela si, že mi bude dáno,
zase dnů krásných, plných ideí.

Ty nevěříš už v něžnou lásku,
že tolik zalekl ses slov mých,
oči schoval za ochrannou pásku,
bojíš se, že uslyšíš můj smích?
Autor vandule, 28.03.2014
Přečteno 488x
Tipy 4
Poslední tipující: Bakchus, Jan Urban, Mausinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí