Duha

Duha

Anotace: ...motto duhy...

Pojednání v čtyřech kapitolách
pročítám stať jarní
o rozkvětu v zahradách
odstavec jedna část první

Slunko už víc hřeje
příroda se zelená
ptačí sbor pěje
sukně stoupají nad kolena

po bouři stkví se duha
bič anděla spásy
aby duše tvá uviděla
za oponou vesny kvasy

červenou v symbolu ohně
žlutou pro květ v zrání
zelené přírody třásně
modré z nebe milování

bylinky dostávají čaro
mrholením par
v proutku kvete jaro
velikonoc dar

projděme se ruku v ruce
krajinou vonící
potěšme duše,srdce
smysly toužící
Autor vodnař, 07.04.2014
Přečteno 380x
Tipy 3
Poslední tipující: jitoush, Aiury
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí