Čarodějná

Čarodějná

Anotace: ...motto filipojakubské noci...

Na kopcích se rozhoří
očistné ohně
zlou moc umoří
čistých srdcí vášně

velké ohně v krajině
filipojakubské noci
koštětem krouží nevinně
tanec zlé moci

tak milá děvčata
proleťte se nad krajem
osedlejte košťata
vraťte se s májovým rozbřeskem

očištěné, síly plné
láskou se značící
milováním obdařené
s hlavou v oblacích
Autor vodnař, 28.04.2014
Přečteno 498x
Tipy 2
Poslední tipující: SmallGeorge, Aiury
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

pěkné motto

29.04.2014 16:39:03 | SmallGeorge

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí