Samota

Samota

Anotace: čekání

Samota je dar,
však ne každému sluší.
Kdo nezakotvíš v pár,
jsi jen vrak prázdných duší.
Zoufale hledáš tu,
co tvůj život promění.
A v každém přístavu,
najdeš jen zklamání.
Chatrná bárka se potácí ve vlnách,
hurikán nekončí a všude je cítit strach.
Bez ráhna, bez plachet,
Bez srdce, bez cíle.
Po moři bloudí, čeká až zahyne.
Samota je smrt a na čas si dává.
Láska nepřijde.
Nikdy.
Ne ta pravá.
Autor alasar, 06.05.2014
Přečteno 451x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí