VZHŮRU

VZHŮRU

Anotace: VZHŮRU Nový život se vrací po spánku a nezapomněl vzít s sebou jasné palety barev......

Sbírka: NOVÉ

VZHŮRU
Nový život se vrací po spánku
a nezapomněl
vzít s sebou jasné palety barev...
Probudit se či ne...
Zvednout těžká víčka
a s lehkostí motýlí
prohlédnout,
vzlétnout...
Tančil bych s Tebou
Lásko má,
jen nemohu se odpoutat...
Co balónek na šňůrce
stále ve větru
na místě se třepotám...
Vznášet se spolu
nad ranní loukou
zalitou zlatem
a za kuropění
propadat se v snění
tam,
kde možná už nic není...
Říkáš mi -
„Věrni zůstaneme radši Zemi...
Novému životu,
netoužím zkoumat prázdnotu...
Jsme přec dva balónky
a vznášíme se,
blízko,
však jen tak,
aby šňůrky naše
se nezapletly...“
Autor Zbynislaw Thinkiewicz, 27.05.2014
Přečteno 375x
Tipy 2
Poslední tipující: Jort, Rozina
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí