TROPICKÁ NOC

TROPICKÁ NOC

Tropická časná noc...
Svádí k zamyšlení
o paní té
jíž všichni snad si cení
však - přitom - vidět
často ji moc není...
Služebnice ta milá je
i proradná,
to když tvoji čest,
jíž si ceníš
s chutí noří do bahna...
Ale když je s tebou
v plné kráse,
všechna předsevzetí jsou ti pasé...
Jako právě teď,
když vhodnou hledám odpověď
na to, co dělá muže mužem...

Autor Zbynislaw Thinkiewicz, 11.06.2014
Přečteno 384x
Tipy 1
Poslední tipující: Aiury
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí