Medový lektvar

Medový lektvar

Anotace: Nápoj lásky

Vždycky stanou se věci co státi se měly
Tak jako když každý rok vyletí včely
Lítají po lukách a sbírají na med
Každá se vrací na ten svůj květ

Na tu voňavou nádheru jejíž chuť nestačí
Na tu chuť nektaru z níž hlava se zatočí

Do úlu postupně sbírají nektar
Pomalu tvoří ten sladký lektvar
Kouzelný nápoj že hřeje na duši
Jako ty ďolíčky které ti tak sluší

Avšak příprava tohoto žádá si čas
Aby byl lektvar pouze pro nás
Tak řekni si Sluníčko svou tajnou přísadu
Třeba jen maličkost co zvedne ti náladu.
Autor Arthur Brainart, 15.06.2014
Přečteno 529x
Tipy 2
Poslední tipující: Mische
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí