Křižovatka

Křižovatka

Anotace: Když je nutné něco rozdělit... třeba pecen chleba nebo sladký koláč.

Až jednou se naše cesty rozdělí,
já budu tu a ty v prdeli.
Tak zabouchni ty dveře růžový,
ať zůstanou už navždy zavřený.

City tu necháme ve skříňkách
a dáme stop všem vzpomínkám,
otočme čtyřikrát zlatý klíč,
snad pak už všechno bude pryč.

Srdce se zahojí
však jizvy zůstanou,
každý sám vykročí
do noci černou tmou...
Autor Gita Grandová, 17.06.2014
Přečteno 434x
Tipy 1
Poslední tipující: David Janovský
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí