Půlnoční tanec

Půlnoční tanec

Anotace: Letní noc, čas tajů a divů.

Hluboká letní noc
naplněna magií a naléhavým voláním neznáma
noční tvorové vylézají ze svých úkrýtů.

Sonáta měsíčního svitu
ruce barda něžně rozeznívají struny loutny,
slunce pro romantické duše,
tančí odvěký tanec pro zářící lunu,
přirozenou oslavu smyslu jejich bytí.

Propletená těla, spoutaná vášní
unaveni řádem všedních dnů
konec dne je symbolem klidu a svobody.

Děti noci, upadají v letargii při východu slunce..
Autor Jeffree, 20.06.2014
Přečteno 440x
Tipy 4
Poslední tipující: jitoush, Jort, Hesiona-Essylt
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...líbí....Ji.

20.06.2014 17:26:25 | jitoush

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí