Letní svit poledne

Letní svit poledne

Anotace: Bílé hvězdičky, růžové pěticípé, krásné okamžiky, životní nevyhnutelnost vstupující na okraj pobřeží, stavějící se mezi život a jeho touhu.

 Šlápoty tichošlápkových můs

                                                     vstupují skrz slzy malého prince

                                                                                                       do zaslíbené blaženosti země tanečního nebe

 

 Metamorfóza tanečníka                        světlo dechu               rytmizace gest             plavba intuice

                                         bezpáteřní   koordinace           hyperatrofie   tělesné   energie 

         copyright   stáze           časové        iluminace pohybu                       

 

           Vše vřetené              vteřina

                                                        iluminovaná    mezi 

                                                                            dva tanceprovazníky   

                                                                                       lidské nirvány      

                                                                                                  v květu    dechového   snu    

                   

Pějičky   na vějířích       

                 dva a dvacetileté touhy   

                                 po eskalaci divotvorné    krajiny   Ráje 

 

 

Autor Happyyz, 30.06.2014
Přečteno 593x
Tipy 1
Poslední tipující: Pamína
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí