Heřmánkové

Heřmánkové

Pohled zahrady z bylinek

a jemně si češeš vlasy

To když ulice zpívá podvečerní smutnosong

vidím tě na balkoně stát.

 

Vidím tě a stovky roků uplynou

ty jsi však stále stejně malá

Malá a milá a češeš si vlasy

pak spleteš je v heřmánkový cop.

 

Odpoledne hřeje jarobarvami

vzpomínáš si, že jsem ti z dálky mával?

Vzpomínáš na setkání našich očí?

Možná tě zpoza jabloní vyhlížím.

 

Pohled zahrady šípkových květů

a jemně si tu češeš vlasy

To když ulice zpívá smutnodenní protestsong

chci tě na balkoně milovat.

 

Autor Zasněný básník, 05.07.2014
Přečteno 389x
Tipy 3
Poslední tipující: želvička001, Jort, terezkys
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí