KYTARISTA

KYTARISTA

Anotace: Kytary zvuk tiše zní a prsty hudebníkovy hbitě šplhají po hmatníku, sem a tam, aby...

Sbírka: JARO 2014

Kytary zvuk tiše zní
a prsty hudebníkovy
hbitě šplhají po hmatníku,
sem a tam,
aby nevyšly z cviku,
snaže se správný o tón...
Zatím mají kliku...
Oči upřené do dáli
kamsi nad publikum hledí...
On a jeho nástroj...
Jeho milenka,
jeho nepřítel i přítel v době
s harmonií boji...
Z pod jeho rukou
teskně pláče
však i směje se,
pár strun,
s nimiž dokáže
jak žena roztoužená být
a on chce ji hladit,
laskat, do nebe ji vzít...
Svůj nástroj...
Svoji milenku...
Autor Zbynislaw Thinkiewicz, 04.08.2014
Přečteno 437x
Tipy 1
Poslední tipující: střelkyně1
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí