Hvězdy nad námi

Hvězdy nad námi

Anotace: Co když vás hvězdy vezmou na výlet?

Hvězdy nad námi pletou svatozář,
chytí nás za ruku,
na výlet odnáší nás.

Plujeme bílou krajinou,
měsíc ukáže nám směr,
o každé hvězdě vypráví,
že je to něčí sen.

Náhle jedna padá,
ohněm se obalí,
prý náhoda a trpělivost každé přání vyplní.

Plujeme mnohem dál až za hranice snů,
pozdravováni od Zeuse za doprovodu violončelistů.

Letíme zpátky k zemi,
svatozáře se rozplývají,
zlaté prstýnky ukrývají.
Autor Hantec, 13.08.2014
Přečteno 459x
Tipy 1
Poslední tipující: jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí