Zamilovat se

Zamilovat se

Anotace: Určitě si přečtěte:-)

Cítit tep tvé hřejivé dlaně, jít s tebou ruku v ruce
po čem toužíš, netuším.
vídím, vedeš mě k rozkvetlé louce,
která barvami oplývá.

Pohled do očí.


Prvně tě spatřit a vidět víc než bylo očekávání.
vytrhnout svou dlaň z tvého sevření
a bosky se rozběhnout
do té květinové záplavy.

Padnout do trávy a vlčích máků.

Slyším nejdřív jen svůj dech a přivírání víček.
pak zachytím tvůj rozběh,
zastavení a jak pomalu
uleháš vedle mě.

Cítím tvůj pohled.

Otáčím se a ty mi nasazuješ korunku ze sedmikrásek.
položím svou hlavu na tvou hruď
a poslouchám tlukot
tvého srdce.

Miluji tě.
Autor Laven De Brig, 18.08.2014
Přečteno 581x
Tipy 7
Poslední tipující: vodnař, AndreaM, padající do neznáma, Kubský P., Amonasr, Majrenka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí