V objetí

V objetí

Anotace: Závěrečná báseň, pokračování básně Pohlazení lístku.

Déšť ustává, ale stále sedíme na svém místě.
díváme se na sebe bez mrknutí
mé modré a tvé neznámé oči
našli v sobě city.

Dal jsi mi ruku okolo ramen.

Na oplátku jsem ti ovinula paže okolo krku.
doufám, že jsem tě neudusila
ty máš ale větší sílu
skoro jsi mě umačkal.

Cítím, jak mě hladíš po hlavě a ramenech.

Pršet přestalo, měla v úmyslu se zvednout.
tu mě něčí ruce zvedly
a do náruče předali.
silné paže.

Ty jeden, lekla jsem se.

Postavil jsi mě zpět na nohy, stále mě držíc.
rovněž jsem se nepustila
urvat ještě trochu času
v tomhle objetí.

Po chvíli se odtrhli, ale za ruce odcházejí.
Autor Laven De Brig, 22.08.2014
Přečteno 534x
Tipy 1
Poslední tipující: WIRUS
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí