Pozdrav plavovlásce

Pozdrav plavovlásce

Anotace: ...do jednoho obchodního centra :)

Po šátcích kolem krku tančí hbitě po večerech

a prodává v krámku s dárkovým balením

Když prší, den mi projasní

a natruc šedonebi svítí místo paprsků.

 

Vlasy svými kout mých dnů hladí

to když mi tu po vanilce voní

Kam asi po večerech, teď tak dlouhých

kam asi svými Pegasy odlétá?

 

Ať s duší čistou, ať s hloupou starostí

vždy s ní chvilku v nachu strávím

Říkám si, ať ji zde i zítra naleznu

a ona případný lehkospleen ze světa zprovodí.

Autor Zasněný básník, 23.08.2014
Přečteno 429x
Tipy 2
Poslední tipující: Laven De Brig
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí