Rusovlasý song do hněda

Rusovlasý song do hněda

Zkusil bych o tobě něco napsat

- řekl jsem si, když dnes svítalo.

Po bouři jsem uviděl táhlé aroma

aroma tvých neskonalých boků.


A už je tady den a s ním i starosti

Kolikrát ještě lidé tvé oči uvidí?

Oči jako z obrázků Heleny Zmatlíkové

Usmívám se. Jsi tu i se svítáním.

 

Vypadáš jako jedna Maková kráska

A intimní obraz schovala jsi do naušnic

Ty decentní, ležérní, projasněná Noci

sviť mi v prachu cest jako doposud.

 

Do tvých očí vplouvám, když je mi smutno

a když nespím, hladím tvé teplodlaně

Mluvíš ke mě očima od Heleny Zmatlíkové.

Nastav mi dlaň. Chci ti z ní předčítat...

 

 

 

 

 

Autor Zasněný básník, 20.09.2014
Přečteno 336x
Tipy 5
Poslední tipující: jitoush, jitka.svobodova, Jort, bezprizorně
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí