Snova

Snova

Anotace: ...vsechno je jen sen...

Jeji snova elegance
pristala
na Tvych zornickach

Hledis omamen
Tim dablem
v zenskem Tele

Ve vysokych kozackach

Jeji svetla hriva
do srdce se vryva
Ty budis se

Na kapackach...
Autor Yazmin, 02.10.2014
Přečteno 341x
Tipy 3
Poslední tipující: AndreaM, Kett
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí