Černá Krajka

Černá Krajka

Anotace: ...když vidíš odlesky...

Černá Krajka

Pod černým krajkovím
její kůže - Lesk
zmatek v hlavě
a chtíč v duši
Bože
dnešek jí tak sluší
na ty krajky
sáh bys rád
Však
přec rozum
je Tvůj práh...

Ona tajně přála si
krásné TY něžnosti
Autor Yazmin, 03.10.2014
Přečteno 317x
Tipy 2
Poslední tipující: AndreaM
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí