Hra klavíru dokáže učarovat...

Hra klavíru dokáže učarovat...

Anotace: Myslím, že název mluví za vše...

Vezmeš mě za ruce a dovedeš
mě ke klavírnímu křídlu.
Chceš abych se usadila k tobe.
Chvilku se na mě díváš, ale
já potom odvrátím tvář, abys
neviděl, jak se začnu červenat.

Pod náporem tvých rukou, se
klávesy rozeznívají v
pomalý sladěných tónech.
Začal jsi romantickou chvilkou.
Jakmile skončila první skladba,
po krátké chvilce se rozezněla
další, ale rychlejší a veselejší.

Po doznění posledního sladkého
tónu jsi se na mě zahleděl, do
mých očí a zkoušel v nich číst.
Já vnímala odlesky v těch tvých.
Už jsem se jen k tobě naklonila
a pošeptala ti u tvé tváře.

,, Lásko, bylo to nádherné. ''
Autor Laven De Brig, 08.10.2014
Přečteno 438x
Tipy 12
Poslední tipující: A42, Akrij8, Zasněný básník, jitoush, jitka.svobodova, AndreaM, enigman, Aida, Malá mořská víla
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

když dokáže uhrát...

09.10.2014 00:40:44 | enigman

:))

10.10.2014 18:00:24 | Laven De Brig

Opět na mě mluví tvá čistota a mladistvá něha.Díky za vzpomínku na hodiny u klavíru.

08.10.2014 22:14:34 | Malá mořská víla

Není zač

10.10.2014 15:27:44 | Laven De Brig

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí