Co říkají hvězdy

Co říkají hvězdy

Anotace: Malá noční procházka bývá inspirativní :-)

Řekni mi obloho,
kam ta hvězda padá,
zda-li mě ta osoba,
opravdu má ráda.

Řekni mi hvězdičko,
co tam v dáli letíš,
jestli onu osobu,
z téhle výšky vidíš.

Podívej Polárko,
tamhle další letí,
zda-li jeho zvířátko,
přináší mu štěstí.

Řekni hvězdo na nebi,
daleká je vzdálenost tvá,
a má myšlenka na něj,
nikdy neutichá.

Řekni mi Venuše,
co z dálky sleduješ,
mé básně na papír,
mi pomáhat veršuješ.

Řekni mi Merkure,
o tvém znamení,
o mých pocitech,
v tom špatném vábení.

Řekni mi Alrakis,
zda-li tvůj společník,
je také jako on,
tak dobrý tanečník.

Řekni mi Eltanin,
zda na tvé planetě,
láska dvou lidí,
se vznáší na kometě.
Autor Liquid vamp, 14.10.2014
Přečteno 615x
Tipy 8
Poslední tipující: mkinka, Hanuš, enigman, Jort, Frr, jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hvězdy nepadají...vyhoří...

15.10.2014 11:48:54 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí