Tikot hodin

Tikot hodin

Anotace: Psáno pro mou ženu při nočním odloučení ...

Pozoruji hodiny
odpočítávám čas,
minuty a vteřiny
než uvidím Tě zas.

Do ticha slyším tlukot srdce
a ten hrozný tikot hodin,
Ty spíš doma zatím tak sladce
nevím,
snad Tě neprobudím.

Těším se až do postýlky
vklouznu k Tobě tichounce,
políbím ty krásné rtíky
pomaličku a lehounce.

Hodiny však zdá se stojí,
i když stále tikají,
v lásce prostě tak to chodí
než milenci se setkají.
Autor WIRUS, 25.10.2014
Přečteno 577x
Tipy 2
Poslední tipující: Olex
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí