zvedni hlavu ke hvězdám

zvedni hlavu ke hvězdám

Anotace: je čas dívat se výš

 

 

 

hvězdy si po obloze majestátně plují

 a netrápí  je čas , který zde na zemi  lidé vyměřený k životu mají

 

hvězdy jsou  tajemné pozdravy z  jiných světů

a vybízejí  člověka, aby svoji hlavu zvedl

 

zvedl jí  do výše a přemýšlel o smyslu svého  žití

 

protože světy tam v dáli na nás volají

pojď a proleť se nebeskou výši

  a objev ty světy, kde plno je tajemných skrýší

 

 

hvězdy jak tajemní  svědkové po nebi plují

a volají přijď až přijde tvůj čas

a poznáš místa, kde strádání a zloby není

 

hvězdy jsou naděje, kterou člověk očima vidí

a doufá, že až přijde  ta chvíle rozloučení

kdy opustí zemi a změní se forma jeho býti 

  vznese se v nebeskou výš

 

 kde pozná, že ve hvězdách může mít skrýš

kde pusto a temno není

a může zde prožít své  vykoupení

 

vykoupení z  života plného trápení, bolesti a vin

z kterých zde na zemi padá  na  člověka  veliký splín

 

proto i ty zvedni hlavu svou ke hvězdám

které i pro tebe  náruč svojí otvírají

a k životu věčnému v nebeské síni tě pozívají

 

Autor jiří slunce, 25.10.2014
Přečteno 514x
Tipy 1
Poslední tipující: jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí