Nad obzory

Nad obzory

na rtech se zachvěly podzimní deště

tvé doteky spadly do bledých lilií

 

co na tom, plakat pro krásu?

narudlé pírko fénixovo

nad vodopádem z tyrkysu

se chvěje

tvým pláčem...

 

tvým pláčem

se deru k počátkům 

všech modročerných obzorů

vnořená v ně

a přece patřící hvězdám

vykvetlým mimo lidská srdce

Autor RyxiraAmyGinger, 05.11.2014
Přečteno 359x
Tipy 14
Poslední tipující: Isquieasuus, Draconian, jitoush, enigman, Pamína, CoT, jitka.svobodova, Olex, Akrij8
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tak proto ten výnos nebyl stoprocentní...nastartujte kombajnyyyy...

06.11.2014 16:16:26 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí