Poprosím

Poprosím

Anotace: Pro mou ženu, s láskou psáno...

Poprosím sluníčko,
aby Tě zahřálo
snad aspoň maličko
z výšky se usmálo.

Poprosím obláčky,
až poletí nad mou hlavou,
ať zdělí jak scházíš mi,
až k Tobě doplavou.

Poprosím vánek,
ať Tvou tvář pohladí,
z vlasů uplete copánek
doufám, že Ti to nevadí.

Poprosím měsíc,
který září tak jasně,
ať v dlouhé chvíli
recituje Ti básně.

Autor WIRUS, 07.11.2014
Přečteno 544x
Tipy 4
Poslední tipující: Lioness, ElaJah, knihomolka, jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nádherná a něžná
jistě jak Tvá žena :)

07.11.2014 10:26:48 | Lioness

Jj mám úžasnou ženu, děkuji moc...

07.11.2014 12:42:31 | WIRUS

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí