Maluji

Maluji

Anotace: smutna i veselá

Když špatný den, jako mráz zebe,

přemýšlím o tom, co si tak přát.

Na bílé plátno, pak maluji Tebe,

zářící slunce, co bude mě hřát.

 

Na křídlech vážky tě, unesu do svých snů

Všechna Tvá přání z dlaně Ti uhodnu.

 

Do vlasů vložím ti lotosu květ,

 a na rty kapku, rosy co chladí.

Zastavím oblaka roztočím svět.

Budu Tvé bárce, přídí i zádí.

 

Podej mi ruku, já dám Ti svou

….touhu nezkrotnou.

Na plátně mém klene se nebe

a pod ním lásko má maluji Tebe……

Autor Tony Navaro, 09.11.2014
Přečteno 573x
Tipy 3
Poslední tipující: Jort, jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

krapet to doladit a krásně by se to zpívalo :o)

11.11.2014 16:51:08 | hanele m.

pěkné vyznání...ST

09.11.2014 13:14:30 | jitka.svobodova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí