Pod tíhou noci

Pod tíhou noci

Anotace: Zase jedno dílo napsané v práci na noční pro mou ženu čekající na mě v teple domova...

Pod tíhou noci
podlamují se kolena,
když dálka mezi milenci
je tak hrozně vzdálená.

Pod tíhou noci
zdá se býti vše černé,
čas nemáme v moci
a on tak pomalu plyne.

Pod tíhou noci
těžkne i srdce plné bolu,
to protože dvě čisté duše
nemohou dnes býti spolu.

Pod tíhou noci
panuje ponurá nálada,
bez slunečního svitu
i květina rychle uvadá.

Pod tíhou noci
vše kolem vázne,
a já zavalen prací
píši slova prázdné.

Autor WIRUS, 14.11.2014
Přečteno 433x
Tipy 3
Poslední tipující: bogen, jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí