najednou zde byla

najednou zde byla

Anotace: v momentě,kdy přestanete hledat lásku, najde si ona vás

co spolu provedem?
jako by říkala pohledem
odolám té síle?
malé,dlouhovlasé víle

svět se mi točí,
jak na kolotoči,
jsem jak když ten
kdo má slabé oči
dostane poprvé dioptrycké brýle.

odkud jen vzešla?
je moje zkáza? spása? přešlap?
jako když z cesty několikaroční
stane se krátká,pouhé dvě míle
Autor marbul_ka, 15.11.2014
Přečteno 422x
Tipy 3
Poslední tipující: Putovatel, Frr, jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí